Vítejte!!

Vítejte na našich stránkách!!!
Já jsem Hordy a tento blog byl vytvořen, aby jste se mohli něco dozvědět o naší partě, která se nazývá Holoprdelníci. Jsou zde informace jak o akcích, tak o tom, jaké novinky se nám přihodili a na jakých akcích jsme byli. Všechny důležité věci najdete většinou v položce Informace.

pátek 5. června 2015

Poslední den registrace !!!!!

pozor, dnes je poslední den registrace, pokud hráč není zaregistrovaný, tak má smůlu, ti kdo jsou nahlášení ale nemají postavu se počítají jako že mají registračku splněnou. Postavy se řeší do 14.6.2015 ohledně toho, aby jste mi napsali jakou postavu chcete.

 Jinak postavy s váma budu řešit i v další dny. Pravděpodobně tedy ještě uspořádám 17.6.2015 od 19:00 velkou dotazovou dobu, kdy budu na Mailu, skypu, fb a podobně. Takže budu vám ohledně posledních dotazů a řešení k dispozici.

Tato akce bude přibližně do 23:00 ale klidne to do pulnoci protahnu. Pokud by to stejně nestačilo, tak zase od 19:00 do 23:00 bude další akce i 18.6.2015 a potom už tu hodinku budu balit na LARP, takže moje odpovědi budou zpomalené a nebudou pohotové. V případě, že by se zdálo že první den se vše vyřešilo, tak na všech sítích budu i toho 18. jen se budu víc věnovat balení takže než zareaguju na vaši zprávu to může pár minut trvat.

na vaše dotazy a hlavně na vás na Království Olat 2015 se těší,
Váš Hordy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Archiv blogu